Behöver du köpa blommor?

Varmt välkomna hit in till bloggen alla mina fina läsare! Det är verkligen riktigt spännande varje gång jag startar upp datorn och får läsa de kommentarer ni har skrivit på mina tidigare inlägg. I mitt förra inlägg så skrev jag till er om min nya mobiltelefon och om den butik där jag köpte den! Men i dagens inlägg så ska jag skriva om något så trevligt som en blomsterbutik i Huddinge som heter RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design. Jag tycker det är väldigt roligt att få hjälpa till så därför skriver jag allt som oftast om olika företag som jag själv har kommit i kontakt med. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan blommor, lika lite som jag kan tänka mig ett liv utan en mobiltelefon! Varje gång jag behöver köpa blommor av en eller annan orsak så gör jag det på RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design. Just nu har jag en vacker bukett på bordet, och jag tänkte faktiskt prova kameran på mobilen om en stund genom att ta just ett foto på denna vackra bukett.  

 

Hur det nu än är, så händer det saker i livet. Jag har nyligen varit på en begravning och då behövde jag köpa begravningsblommor på RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design. Jag fick god hjälp till att beställa en fin begravningskrans. Eftersom jag kände mig lite osäker och dum på vad det förväntas av mig på en begravning, i form av blommor och binderier,   kändes det väldigt fint att de ödmjuka floristerna som arbetar i den här butiken på ett fint sätt förklarade detta. De försökte inte få mig att köpa det dyraste. De visade olika alternativ i olika prisklasser och så valde jag själv! Jag hoppas ni kommer bli lika nöjda med denna blomsterbutik i Huddinge som jag är!