Din tandhygienist Harriet

Hej alla mina fina vänner som jag har skaffat mig genom att skriva i den här bloggen. Det är så bra med dessa smarta telefoner, faktiskt så använder jag aldrig datorn när jag bloggar, jag använder mobilen! När jag sökte efter en tandläkare i Visby på Google fick jag snabbt flera träffar i mobilen, och jag klickade mig in på hemsidan på en mottagning som heter Din Tandhygienist Harriet. Det här lät som ett bra företag och efter att ha läst flera goda recensioner bestämde jag mig för att gå till Din Tandhygienist Harriet för att kontrollera tänderna. 

 

Jag har tidigare gått till en tandläkare på fastlandet men för ett tag sedan flyttade jag till Gotland, och behövde hitta en tandläkare. Jag är noggrann med mina tänder och går alltid till tandläkaren en gång om året. Jag har alltid gått till samma tandläkare i alla år men nu behövde jag faktiskt hitta en tandläkare i Visby, nyinflyttad som jag är. Jag är verkligen riktigt nöjd med att jag gick till Din Tandhygienist Harriet, som undersökte alla tänder, tog några röntgenbilder, rengjorde ordentligt runt tänderna, putsade och sen så var det klart. Jag hade inga hål, för jag sköljer tänderna med fluor varje dag och borstar morgon och kväll och använder tandtråd och mellanrumsborstar, så det blev ett okomplicerat besök både för mig och Din Tandhygienist Harriet. Nu ska jag ändå gå tillbaka för att få hjälp med en tandblekning. Jag är glad över att det går att vända sig till den här mottagningen för tandvård generellt, men också för att få hjälp med en tandblekning på Gotland. Jag tycker att jag fick ett väldigt bra bemötande när jag gick till Din Tandhygienist Harriet.