Duktiga målare i Linköping

Det här med smarta mobiltelefoner och deras kamerafunktion är verkligen riktigt roligt. Att fotografera är mitt stora intresse. Jag vet att många av er redan har varit inne på Facebook och kikat runt på alla de bilder jag lagt ut där. Igår taggade jag flera stycken av mina trognaste läsare. Jag ville så gärna att ni skulle få se hur fint det har blivit inne i mitt hus när nu Målerientreprenörerna i Linköping med dessa duktiga målare i Linköping varit här och målat om i flera rum. Det är både tak och väggar och skåpsluckorna i köket som har målats och barnen har fått nya tapeter i sina sovrum. När de ändå var här och höll på så var det lika bra att få trappan upp till tredje våning ommålad också. Ja här har verkligen blivit riktigt snyggt och det tror jag att vem som helst som har sett de här bilderna kan hålla med om. 

 

Jag har inte använt något redigeringsprogram. Bilderna återspeglar nog rätt så exakt hur här verkligen ser ut. Eftersom jag tog bilder med mobilen både före och efter, så kan vem som helst se vilken enorm skillnad till det bättre det har blivit. Visst skulle man kunna ha gjort en del av det här jobbet själv om man är någorlunda händig. Men, idag med det här rotavdraget så kostar det ju inte alls särskilt mycket att anlita sig av dessa målare i Linköping. Deras medarbetare var verkligen engagerade i det jobb de var här och gjorde. De var noggranna men samtidigt effektiva och har gjort om vårt hem så att här är supersnyggt. Målerientreprenörerna i Linköping är helt klart ett företag som jag vill rekommendera!