Ett tips till er som behöver köpa tyger

God förmiddag alla trevliga människor där ute, idag ska jag skriva lite om ett av mina största intressen. Det ska handla om handarbeten och vart jag köper mina tyger i Aneby, företaget jag nästan alltid vänder mig till heter ZickZack Tyg & Garn i Tranås.

Jag har länge haft ett intresse för att sy och jag hittar alltid nya idéer på min mobil för mitt nästa projekt, det gör att jag behöver mycket olika tyger. Även det här företaget hittade jag när jag satt med min mobil och sökte efter en butik som hade mycket olika tyger att erbjuda. Jag hittade som sagt det här företaget och vände mig till dem nästa gång jag skulle köpa tyger i Aneby, hos dem fick jag all den hjälpen jag behövde med att hitta rätt tyger till mitt nästa projekt. De hjälpte mig att hitta rätt typ av tyg och rätt mängd, allt det jag behövde hjälp med hjälpte de mig med, jag kunde gå hem och direkt sätta mig vid symaskinen för att skapa. Det är inte alltid man får så bra service när man går till olika butiker men jag blev så otroligt glad att jag äntligen hittat ett ställe jag kan vända mig till så fort jag behöver hjälp med något gällande tyger. Jag är så otroligt tacksam och det är därför jag vill dela med mig om dem till er som också söker ett bra ställe att köpa tyger i Aneby på. Hela min helg kommer bestå av att sitta framför symaskinen så redan nästa vecka kommer jag nog få gå tillbaka till det här företaget för att köpa lite nya tyger.