Lätt att laga sin mobil i Tranås

Hej och god morgon. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har en härlig dag framför er. Jag hade verkligen otur för några dagar sedan. När jag skulle ta fram bilnycklarna ur jackfickan så åkte mobiltelefonen ur och landade på trottoaren med en sprucken skärm som följd. Jag blev verkligen besviken eftersom jag endast ägt den här telefonen i en vecka. Min första tanke var att jag skulle köpa en ny telefon. Men min kompis berättade att det finns ett företag som heter TEK-EX, teknikexperten, för oss som behöver laga sin mobiltelefon i Tranås. Jag visste faktiskt inte om att det fanns ett sådant här företag och jag blev jätteglad. Jag lämnade min telefon till TEK-EX teknikexperten och det tog bara en timma, så kunde jag hämta min telefon som hade lagats. Detta kostade inte mycket. 

 

Det är säkert väldigt vanligt att tappa sin telefon så att displayen spricker för idag så äger väl i stort sett varenda person en mobil. Det är mycket bättre att lämna in telefonen och få den lagad än att köpa en ny. Faktiskt så kostar ju en ny telefon en hel del och det vore ju dumt att lägga mycket pengar på att köpa en helt ny telefon då det går att laga den gamla. På TEK-EX teknikexperten kan man alltså laga sin mobiltelefon i Tranås. Det går också att få lagat datorer och surfplattor men just det här med att laga sin telefon det är nog ändå det vanligaste. De flesta telefoner lagas på under en timma. Hade inte min kompis berättat om det här stället för mig hade jag förmodligen spenderat flera tusen på att köpa en ny telefon, helt i onödan. Jag vill gärna berätta för er om det här företaget så att ni känner till att det finns.